Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları proje TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.
Zeynep GÜNDÜZ, Aylin GÜRÜN, Cennet DAL ve Berfin KARAHAN isimli öğrencilerimiz, “2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN danışmanlığında hazırladıkları “Meyveli Labne Peynirinin Organoleptik, Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi” başlıklı projeleri ile TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.
“2209-B Sanayiye Yönelik Lisans Araştırma Projeleri Desteği Programı” kapsamında Üniversitemize ilk kez destek verilmiştir. Başarılarından dolayı Proje danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÇETİN ve ekibini kutlar, başarılarının devamını dileriz.
TÜBİTAK Sanayi Başarı KLÜ