18/09/2014 14:46:08 - 18/09/2014 14:46:08 - 11198 Okunma

Kırklareli Vali Yardımcılığı görevinden İstanbul Vali Yardımcılığı görevine atanan Sayın İsmail Gültekin, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç’a veda ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen görüşmede Sayın İsmail Gültekin, birlikte çalışmalar yapmanın mutluluğunu ve Kırklareli'nden ayrılıyor olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Ayrıca, Üniversitemiz ve Rektörümüz ile yakın ilişki içinde bulunduklarını, Kırklareli Üniversitesi’nin gösterdiği başarı ve ulaştığı seviyeden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç ise Kırklareli’nde görev yaptığı sürede her anlamda  destekleri bulunan Sayın İsmail Gültekin' e hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileterek, yeni görev yerinde sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Vali Yardımcımız İsmail Gültekin’den Rektörümüze Veda Ziyareti

Vali Yardımcımız İsmail Gültekin’den Rektörümüze Veda Ziyareti