18/09/2014 09:06:46 - 19/09/2014 09:06:46 - 8444 Okunma

15.09.2019 tarih ve 6780 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Balıkesir Valiliği'ne atanan Sayın Valimiz Mustafa Yaman, 17 Eylül 2014 tarihinde rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç'ı makamında ziyaret ederek vedalaştı.

Gerçekleşen görüşmede, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Sayın Valimiz Mustafa Yaman’a üniversitemize bugüne kadar yaptığı büyük katkılar ve gösterdiği yakın ilgiden dolayı şükranlarını sundu. Ayrıca, üniversitemize sağladığı katkıların daima anılacağını ve hatırasının daima yaşatılacağını ifade etti.

Sayın Valimiz Mustafa Yaman, Kırklareli Üniversitesi’nin gösterdiği başarı ve ulaştığı seviyeden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti ve bundan sonra başarılarının artarak devam edeceğine dair inancını ve temennisini dile getirdiler.

Kırklareli Üniversitesi olarak Sayın Valimiz Mustafa Yaman'a bundan sonraki görevlerinde sağlık, mutluluk ve üstün başarılar diliyoruz.

Sayın Valimiz Mustafa Yaman’dan Rektörümüze Veda Ziyareti

Sayın Valimiz Mustafa Yaman’dan Rektörümüze Veda Ziyareti