Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
29/05/2019 15:16:15 - 29/05/2019 15:16:15 - 14513 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin çalışmaları ile hayata geçirilen “Çocuklarla El Ele” başlıklı sosyal sorumluluk projesi kapanış toplantısı düzenlendi.

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü Rektörlük Kültür Merkezi Alt Salon’da gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN, Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil YÜCEL,  Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Temsilcisi Ayşenur AYBAŞ, Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Beyhan TUFAN, Üniversitemiz akademik ve idari personeli ile projede görev alan öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN bir açılış konuşması yaptı.

“Kırklareli Üniversitesi ile birbirinden güzel projeler yapıyoruz.”

Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil YÜCEL, toplantıda yaptığı konuşmasında Üniversitemiz ile etkinlikler yapmaktan ve protokoller imzalamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. “Bu sene Üniversite ile çok yakınlaştık” diyen YÜCEL, Üniversite bağlamında en fazla protokol imzaladıkları okulun Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olduğunu ifade etti.

YÜCEL, yapılan yaratıcı etkinlikler ve dramalarla projenin yaşatıldığına ve fayda sağladığına da dikkat çekti.

“Yaptığınız her iyiliğin ileriki hayatınızda önünüze çıkmasını istiyorum.”

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise Kırklareli Üniversitesi olarak hem Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem de ilimizdeki diğer kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok sayıda proje imzalamaktan memnuniyet duyduğunu belirtti. Bu projelerin Üniversitemiz adına çok faydalı olduğuna dikkat çeken ŞENGÖRÜR, “Yaptığınız her iyiliğin ileriki hayatınızda önünüze çıkmasını istiyorum. Bu sebeple özellikle öğrencilerimize projede yer alarak destek verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Kırklareli İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil YÜCEL, Vali Faik Üstün İlkokulu Müdürü Beyhan TUFAN ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur METİN AKTEN projede gönüllü olarak görev alan öğrencilere katılım belgesi vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Çocuklarla El Ele Proje Kapanış KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
“ÇOCUKLARLA EL ELE” PROJESİ KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.