30/05/2019 16:36:33 - 30/05/2019 16:36:33 - 15209 Okunma

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı mezun adayları için Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün katılımıyla mezuniyet töreni düzenlendi. II. Merkezi Derslikler Binası I No’lu Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

“Sizi buradan iyi eğitim almış bir mühendis olarak uğurluyoruz.”

Törenin açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Mühendislik Fakültesi mezuniyet törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Öğrencilerin dört yıl önce başladıkları serüvenin sonuna geldiklerini belirten ŞENGÖRÜR, “Sizlerin buraya gelişinizi hocalarınızla birlikte heyecanla bekledik. Bu sebeple şimdi hem sevinçli hem de hüzünlüyüz. Sizi iyi eğitim almış mühendisler olarak uğurladığımıza dair inancım sonsuz” dedi.

ŞENGÖRÜR, konuşmasının sonunda öğrencilere hayatlarında mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Fakülte 1.’si Gıda Mühendisliği Bölümü Zeynep YILMAZ ve Fakülte 2.’si Gıda Mühendisliği Bölümü Vildan EREZ’e başarı belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR takdim etti. Fakülte 3.’sü Gıda Mühendisliği Bölümü Cansu YILMAZ’a ise başarı belgesini Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice Şanlıdere ALOĞLU verdi.

Akabinde Yabancı Uyruklu Fakülte 1.’si Gıda Mühendisliği Bölümü Üzümgül ALLANUROVA ve Yabancı Uyruklu Fakülte 2.’si Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü Ovez OVLIYAKULYYEV’e Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ali KANDEMİR, İnşaat Mühendisliği Bölüm 1.’si Alper MAYDA, İnşaat Mühendisliği Bölüm 2.’si Enes KILIOĞLU ve İnşaat Mühendisliği Bölüm 3.’sü Gülnihal ŞİMŞEK’e Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, başarı belgesi takdim etti.

Bütün öğrencilere temsili mezuniyet belgesi verilmesiyle devam eden tören, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Mühendislik Mezuniyet KLÜ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2018 – 2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ