Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
25/03/2019 15:21:58 - 30/05/2019 15:21:58 - 10791 Okunma

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Çocuklarla El Ele” Projesi İşbirliği Protokolü imzalandı.

Proje kapsamında çocukların dil gelişimine katkıda bulunularak sözcük dağarcıklarının geliştirilmesi ve akran grubuyla iletişimlerinin kuvvetlendirilmesi, okuma-yazma becerilerindeki eksikliklerini giderme konusunda onlara yardımcı olunması ve derslere etkin katılımlarının desteklenmesi, çocukların toplumla iletişimlerinin daha sağlıklı hale getirilmesi, yaratıcılık yoluyla kendilerini ifade etme becerilerine katkı sağlanması, özgüvenlerinin geliştirilmesi, kendi geleceklerini oluşturmalarını sağlayacak fırsatlara erişimlerinin sağlanması, çocukların yaşadıkları topluma aidiyet duygusu ve duyarlılıklarının geliştirilmesi, çocukların, yaratıcı yollarla kendilerini ifade etmelerine, hızlı düşünebilme becerilerine katkıda bulunulması, Çocuk Gelişimi Programı’nda okuyan öğrencilerden gönüllü olanların çocuklara gösteri yapma becerisi ve deneyimi kazanmalarının sağlanması, çocukların toplumla kaynaşmalarının sağlanması ve çocukların iş birliği ve koordinasyon ile çalışarak bir ürün üretmesinin sağlanması amaçlanmaktadır.

25 Mart 2019 Pazartesi günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşen işbirliği protokolünün imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Cahit AKIN tarafından atıldı.

İşbirliği Protokol KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Çocuklarla El Ele
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.