Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/05/2019 17:30:54 - 30/05/2019 17:30:54 - 11382 Okunma

Sağlık Yüksekokulu 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunlarının yemin töreni 30 Mayıs 2019 Perşembe günü Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sağlık Yüksekokulu’nun Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Ebelik, Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi mezunları için düzenlenen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, yüksekokul akademik ve idari personeli ile mezun öğrencilerin yanı sıra aileleri de geniş katılım gösterdiler.

Yemin töreninde Sağlık Yüksekokul birincisi olan Fatma DEVECİ bir konuşma yaptı. Başarılarının ardında büyük emekler ve gayretler bulunduğunu ifade eden DEVECİ, Yüksekokul öğretim elemanlarına ve törende hazır bulunan ailelere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti. Konuşmasını kendisinin ve arkadaşlarının büyük başarılara imza atacağına duyduğu inancı ifade ederek tamamladı.

Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN da kısa bir konuşma yaptı. Törene katılan mezunların ailelerine hoş geldiniz diyen AKÖZCAN, 4 yıl boyunca bir çok anıya tanıklık ettiğini, öğrencilerin en iyi şekilde yetişmeleri için çabaladıklarını söyledi.

Sağlık Yüksekokulu mezunları yeminlerini okumadan önce, Rektörümüz, Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR de bir konuşma yaparak, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. Gururun ve hüznün bir arada yaşandığını belirten ŞENGÖRÜR, akademik ve idari personelin yanı sıra ailelere de fedakârlıklarından dolayı teşekkür etti. ŞENGÖRÜR, öğrencilere hitaben şöyle seslendi:

“Sizleri tebrik ediyorum. Sevgili öğrenciler, bizleri unutmayın; Hocalarınızı unutmayın. Her zaman arkanızdayız. Mezun olmanızla biz sizi bırakmış değiliz. Kapımız ve gönlümüz her zaman size açık. Biz bir aileyiz. Sizleri ve başarılarınızı takip edeceğiz. Bu ilk başarınız. Yolunuz ve bahtınız açık olsun”

Tören, Sağlık Yüksekokulu’nun Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Ebelik, Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi mezunlarının meslek andı okumalarının ardından tamamlandı.

SYO Mezuniyet KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
SYO YEMİN TÖRENİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.