23/07/2019 13:43:29 - 23/07/2019 13:43:29 - 14324 Okunma

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında “TS EN ISO/IEC 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitimi” düzenlendi.

18.07.2019 ve 19.07.2019 tarihlerinde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen eğitimlere Üniversitemiz öğretim elemanları katıldı.

TR21/18/TD/0160 numaralı "Kırklareli Üniversitesi ISO 17024 Personel Belgelendirme Akreditasyon Eğitim ve Danışmanlığı Projesi" kapsamında yürütülen eğitimde Universal Belgelendirme Mesleki Yeterlilik Hizm. San. Ve Tic. A.Ş. personeli Osman CAMCI, “ISO 17024 Personel Akreditasyonu Standard Maddeleri, Belgelendirme Kuruluşunun Organizasyon Yapısı,  ISO 17024 Personel Akreditasyonu Standardı ileri Düzey Uygulamaları (Belgelendirme Programları, Sınav Prosesi), Belgelendirme Kuruluşu, Adayların Yeterliliğinin Değerlendirilmesinde Kullanılacak Metotların ve Sistemlerin Gelişimini ve Sürekliliğini Sağlayacak Uygun Politika ve Prosedürlerin Oluşturulması, ISO 17024 Personel Akreditasyonu Standardında Dokümantasyon Hazırlığı Oluşturulması, Sınav Metodolojisi ve ISO 17024 Personel Akreditasyonu Standardı İç Tetkik Bilgisinin Kapsamlı Olarak Verilmesi” konularında katılımcılara bilgi verdi.

Kırklareli Üniversitesi bünyesinde önümüzdeki günlerde gerekli dokümantasyon çalışmaları tamamlanarak personel belgelendirme faaliyetlerinde bulunmak üzere TURKAK ve MYK’dan yetki alınması hedeflemektedir. Trakya Kalkınma Ajansı Teknik Destek Programı çerçevesinde yürütülen bu proje ile akreditasyon danışmanlığı alınarak gerekli eğitimler tamamlanmıştır.

Eğirim Uzaktan Eğitim KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZDE “TS EN ISO/IEC 17024 PERSONEL BELGELENDİRME AKREDİTASYON EĞİTİMİ” DÜZENLENDİ