Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
23/08/2019 13:36:08 - 23/08/2019 13:36:08 - 15308 Okunma

Birlikte sınava hazırlanan abla Gülten ve kardeşi Merve ERSARİ, aynı üniversitede aynı bölümü kazandı. İlkokuldan bu yana aynı okullarda eğitimlerini sürdüren kardeşler, Kırklareli Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık ve Kabin Hizmetleri bölümünde okuyacak.

Kırklareli Üniversitesi 2019-2020 akademik yılı öğrenci kayıtları dördüncü gününde de devam etti. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü’ne yerleşen kardeşlerin kayıt işlemlerini Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR gerçekleştirdi. Kayıtlar süresince dikkat çekici başarı hikâyeleriyle karşılaştıklarını ifade eden ŞENGÖRÜR, Gülten ve Merve ERSARİ’yi tebrik ederek başarılar diledi.

Abla 14’üncü, Kardeş ise 9’uncu Tercihine Yerleşti

Eğitim hayatları boyunca birbirlerine destek olduklarını söyleyen Gülten ERSARİ, “Ayrılmayı hiç istemiyorduk. YKS sınavı neticesinde aynı Üniversite’nin aynı bölümünü kazandık. Benim on dördüncü, Merve’nin de dokuzuncu tercihiydi. Aynı bölümü kazandığımızı duyunca çok sevindik. Ailemiz de çok mutlu oldu” dedi.

Merve ERSARİ de ablası ile birlikte aynı üniversite ve bölümde okuyacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek; Kırklareli Üniversitesi’nde iyi bir eğitim alacaklarına inandığını dile getirdi.

Öte yandan Üniversitemize şu ana kadar 4 bin 850 öğrenci kayıt yaptırdı. Kayıtlar, 23 Ağustos Cuma günü 17.30'da sona erecek. 

KLÜ Kayıtlar

Facebook Twitter Google Plus
ABLA-KARDEŞ KLÜ’DE AYNI BÖLÜMÜ OKUYACAK
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.