Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/09/2019 10:33:59 - 03/09/2019 10:33:59 - 7864 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programına katıldı.

30 Ağustos Zaferi'nin 97'nci yıldönümü münasebetiyle düzenlenen ve Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan program çerçevesinde Vali Sayın Osman BİLGİN Valilik makamında; Milletvekilleri, Tugay Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte Devlet adına tebrikleri kabul etti.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda devam eden törende Vali Sayın Osman BİLGİN, halkın ve tören kıtasının bayramını kutladı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’mızın okunmasının ardından, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Yapılan konuşma ve okunan şiirlerin ardından askeri birlikler ve araçların tören geçişiyle kutlama programı sona erdi.   

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Vali Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi tarafından, İl Özel İdaresi Fuar Salonunda Resepsiyon düzenlendi. Yoğun katılımla gerçekleşen resepsiyonda Vali Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, başta Kırklarelili vatandaşlar olmak üzere aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı.

30 Ağustos

Facebook Twitter Google Plus
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA PROGRAMI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.