Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/09/2014 14:01:43 - 24/09/2014 14:01:43 - 9169 Okunma

 Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü Spor Salonu’nun Adının Değiştirilmesi

Sayın Valimiz Mustafa YAMAN'ın Üniversitemize bugüne kadar sunduğu büyük katkılar ve göstermiş olduğu yakın ilginin Üniversitemizin hatırasında daima yaşatılması ve hayırla anılması vesilesiyle, 06 Mart 2014 Tarih ve 56 Sayılı Üniversitemiz Senato Kararı gereğince Kayalı Kampüsü'müzde yapımı tamamlanan kapalı spor salonunun adının 'Vali Mustafa YAMAN Kapalı Spor Salonu' olarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi. Alınan bu kararın Sayın Vali Mustafa YAMAN'a sunulması için 23.09.2014 Tarihinde Saat 15.00'da Üniversitemiz Kayalı Kampüsü Kapalı Spor Salonu'nda karar takdim töreni düzenlendi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ Sayın Vali Mustafa YAMAN’a ‘Teşekkür Belgelerini’ takdim etmelerinin ardından 'Vali Mustafa YAMAN’ Kapalı Spor Salonu açılışı yapıldı. Sayın Vali Mustafa YAMAN  ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ,  Spor Salonunu inceleyerek, Kayalı Kampüsü Konferans Salonunda yer aldılar.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ konuşmasında; Sayın Valimizin, geldiği günden bu yana sayılamayacak kadar çok olan desteklerini büyük bir şükranla andık. Minnet ve Şükran duygularımızın ifadesi olarak Üniversitemiz Kayalı Kampüsü’nde yapımı tamamlanan Kapalı Spor Salonunun adının 'Vali Mustafa YAMAN Kapalı Spor Salonu olarak belirlenmesine tüm üniversite mensupları destek verdi ve senatomuz tarafından karar verildi. Sayın Valimiz Mustafa YAMAN'ın Üniversitemize bugüne kadar sunduğu büyük katkılar ve göstermiş olduğu yakın ilginin Üniversitemizin hatırasında daima yaşatılması ve hayırla anılmasına vesile olmasını diliyoruz, dedi.

Sayın Vali Mustafa YAMAN konuşmasında; Rektörümüz ile birlikte çalışarak Kırklareli Üniversitesine ve Üniversite Öğrencilerine katkıda bulunmaktan onur duyduğunu belirterek, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ’a ve tüm Üniversitemiz çalışanlarına teşekkürlerini sundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa AYKAÇ Kırklareli Valisi Mustafa YAMAN’a hediyelerini takdim etmesinin ardından Vali YAMAN’ı ve beraberindeki protokol heyetini makam odasında ağırladı.

 

 

 

 

 

 

 

Üniversitemiz Vali Mustafa YAMAN Hatırasını Yaşatacak

Facebook Twitter Google Plus
Spor Salonu Açılış Töreni
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.