Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
16/09/2019 11:46:25 - 17/09/2019 11:46:25 - 17528 Okunma

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ ve akademik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kavaklı Yerleşkesinde 12 Eylül 2019 Perşembe günü düzenlenen toplantıda Sosyal Bilimler MYO’nun hedefleri ve bu hedeflere ulaşmak için atılması gereken adımlar ele alındı.

“Yaşam boyu öğrenme felsefesine gönülden inanıyoruz.”

Toplantının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR yaptı. Üniversitemiz öğrencilerinin uygulamaya dönük eğitim almalarının kariyer gelişimlerine faydalı olduğunu belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, uygulamalı eğitimin öğrencileri iş hayatında bir adım öne çıkardığını ifade etti.

ŞENGÖRÜR konuşmasında öğretim elemanlarının kişisel gelişimlerinin de önemli olduğuna dikkat çekerek şöyle konuştu:

Yaşam boyu öğrenme felsefesine gönülden inanıyoruz. Bu amaçla öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız ile birlikte sürekli gelişim ve değişimi temel alarak evrensel bilgiyi yeni değerlere dönüştürmenin yollarını arayacağız.”

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi İskender GÜMÜŞ ise; MYO’nun mevcut durumu ve 2018-2019 akademik yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler paylaştı.

Açılış konuşmalarından sonra Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Dr. Fatih SÖĞÜT, Ulaştırma Hizmetleri Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Ferit DEMİRBAY, , Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Oğuz AKGÜNEŞ, Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cemal ÇEVİK, Dış Ticaret Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Yasemin BİLİR, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Kader AKDAĞ SARI bölümleri hakkında sunumlar yaptı.

Akademik Kurul Toplantısı öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınmasının ardından Rektörümüzün, Sosyal Bilimler MYO’ya yeni katılan öğretim elemanlarına belge takdimi ile doktora eğitimlerini tamamlayan Öğr. Gör. Dr. Kader AKDAĞ SARI, Öğr. Gör. Dr. Fatih SÖĞÜT ve Öğr. Gör. Dr. Özlem Deniz DUMAN’a cübbelerini giydirmesiyle sona erdi.

Sosyal Bilimler MYO Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
Sosyal Bilimler MYO Akademik Kurul
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.