Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/09/2019 13:39:43 - 19/09/2019 13:39:43 - 12518 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Hukuk Fakültesi, 2019 - 2020 Akademik Yılı Güz Dönemi’ne “Açılış Dersi”yle başladı.

KLÜ Hukuk Fakültesi 2019 - 2020 Güz Dönemi, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Ulvi TÜRKBAĞ tarafından gerçekleştirilen  “Speluncian Kaşifleri Örneğinde Hukukun Teori ve Pratiği” başlıklı “İlk Ders” ile başladı.

16 Eylül 2019 Pazartesi günü 2. Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda yapılan derse; Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Baro Başkanı Av. Tugay HINIZ, Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Derste Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Hukuk Felsefesi ve Sosyolojisi ABD Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ulvi TÜRKBAĞ “Speluncian Kaşifleri Örneğinde Hukukun Teori ve Pratiği” konulu sunumunu gerçekleştirdi. “Speluncean Kaşifleri” davası üzerinden insan hakları argümantasyonu yapan Prof. Dr. TÜRKBAĞ; insan haklarının temeli, doğal hukuk ve insan hakları gibi konuları hukuk felsefesiyle bağlantılı olarak anlattı. TÜRKBAĞ, interaktif bir şekilde gerçekleştirdiği dersin sonunda öğrencilerin sorularını cevapladı.

Açılış Dersi, Prof. Dr. Ahmet Ulvi TÜRKBAĞ’a günün anısına hediye takdim edilmesiyle son buldu.

KLÜ İlk Ders Hukuk

Facebook Twitter Google Plus
HUKUK FAKÜLTESİ İLK DERS
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.