Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/09/2019 13:39:22 - 19/09/2019 13:39:22 - 15434 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 16 Eylül 2019 tarihinde 2.  Merkezi Derslikler Binası 1 No’lu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığında yapılan toplantıya; Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Burçin AYDOĞDU ile öğretim üye ve elemanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Hukuk Fakültesi’nin Kırklareli Üniversitesi için çok önemli olduğunu vurguladı. Hukuk Fakültesi akademik kadrosunun her geçen gün daha da güçlendiğine dikkat çeken ŞENGÖRÜR, konuşmasına şu sözlerle devam etti;

“Yakında tamamlanacak olan III. Merkezi Derslikler Binasında faaliyetlerine devam edecek olan Hukuk Fakültesi bünyesinde modern derslik ve ofislerin yanı sıra akıllı sınıflar da yer alacak. Bu sayede eğitim kalitemizi daha üst seviyelere taşıyacağız. 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının herkese huzur, sağlık ve başarı getirmesini diliyorum.”

Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU da konuşmasında Fakültenin mevcut durumuyla ilgili bilgi verdi. Geçen yıl 103 olan kontenjanın bu yıl 123’e çıktığını belirten MUSAOĞLU, kontenjanın tamamının dolmuş olmasından gurur duyduklarını ifade etti.

Açılış konuşmalarından sonra görevde yükselen öğretim elemanlarına cübbe giydirilmesi ve göreve atanan öğretim elemanları ile idari personele tebrik ve başarı belgesi takdim edildi. Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Hukuk Fakültesi Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
HUKUK FAKÜLTESİ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.