24/09/2019 10:34:00 - 24/09/2019 10:34:00 - 10931 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR YKS Ek Kontenjan kayıtlarının ilk gününde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programına yerleşen ve kayıt yaptırmak için Düzce'den ailesi ile birlikte gelen Songül ÖZDAĞ'ı makamında ağırladı.

Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR görüşme kapsamında öğrencimize ve ailesine Üniversitemiz ve Kırklareli ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Prof. Dr. ŞENGÖRÜR üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerimize, akademik ve idari personelimizle birlikte gereken önemin bundan önce olduğu gibi bundan sonra da verilmeye devam edeceğini ifade ederek ülkemizin geleceği için öğrencilerimizin üniversite eğitimlerini başarıyla tamamlamasını arzu ettiğini söyledi. ŞENGÖRÜR konuşmasının sonunda tüm öğrencilerimize 2019 - 2020 akademik yılında başarılar diledi.

23 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayan YKS Ek Kontenjan kayıtları 27 Eylül 2019 Cuma günü sona erecek.

YKS Ek Kontenjan KLÜ

YKS EK KONTENJAN KAYITLARI BAŞLADI