Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
24/09/2019 22:51:18 - 24/09/2019 22:51:19 - 17007 Okunma

Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün katılımlarıyla 24 Eylül 2019 Salı günü saat 09.30’da İlahiyat Fakültesi Kütüphanesinde gerçekleştirildi.

Fakülte yönetimi ve akademik personelinin hazır bulunduğu toplantıda Dekan Prof. Dr. Abdüsselam ARI bir açılış konuşması yaptı. Prof. Dr. ARI konuşmasında fakültenin akademik ve idari anlamda mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler paylaştı. 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında uygulamaya koydukları zorunlu Arapça eğitimi sayesinde öğrenci ve eğitim kalitesini artırdıklarına değinen ARI, gelecek yıllarda kalite artışının devam edeceğini ifade etti.

Prof. Dr. Abdüsselam ARI’nın konuşmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR Doçentliğe yükselen Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Salih İNCİ’ye cübbesini giydirerek plaket takdim etti. ŞENGÖRÜR, doktorasını tamamlayan Arş. Gör. Enes ERYILMAZ’a ve Yüksek Lisans Tezlerini başarıyla tamamlayan Arş. Gör. Gülten ÇAM’a ve Arş. Gör. Yunus BALLI’ya da Teşekkür Belgesi verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, yaptığı açılış konuşmasında başarılı ve verimli bir eğitim - öğretim dönemi temennisinde bulundu. Fakülte bazlı yapılan çalışmaların Sosyal Medya vasıtasıyla paylaşılmasının önemine değinen ŞENGÖRÜR, Fakülte personelinin hep birlikte gayret ederek akademik başarıyı ve tercih edilebilirliği daha üst seviyelere çıkaracağına inandığını dile getirdi. 

Rektörümüz ŞENGÖRÜR, konuşmasının ardından katılımcı akademisyenlerle öneri ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıda; Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Emine ARSLAN, Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Feim GASHİ, İslam Tarihi ve Sanatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nevzat ERKAN, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan ÖZKET ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Faruk GÜNEY söz alarak 2019-2020 eğitim öğretim yılıyla ilgili bölümleri çerçevesinde değerlendirmelerde bulundu.

KLÜ Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
İlahiyat 2019
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.