Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/09/2019 16:28:57 - 26/09/2019 16:28:57 - 18848 Okunma

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 24 Eylül 2019 tarihinde 1. Merkezi Derslikler Binası Fen - Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlığında yapılan toplantıya; Fen - Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR ile öğretim üye ve elemanları katıldı.

Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mesut AYAR yaptığı konuşmasında fakülte hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ise Fen – Edebiyat Fakültesi’nin güçlü akademik kadrosuyla büyük bir aile olduğunu belirterek bu yıl ek kontenjanlarla birlikte %99 doluluk oranına sahip olduğunu ifade etti. “Fen – Edebiyat Fakültesine olan talebin yüksek olması bizim için bir gururdur” diyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, üniversitemize olan talebin her yıl arttığını dile getirdi.

ŞENGÖRÜR, toplumla olan bağın daha da kuvvetlendirilmesi için sosyal sorumluluk alanındaki projelerin çok önemli olduğuna dikkat çekerek öğrencilerin meslek hayatına katılmadan önce sosyal sorumluluk projeleri vasıtasıyla deneyim kazanmalarının onlara katkı sağlayacağını söyledi.

Toplantıda Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer ÖZGÜR, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Doç. Dr. Abdulkadir ATICI, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ertuğ CAN, Fizik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sadık TÜRKER, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali ÇALIŞKAN, Mütercim Tercümanlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Esra BİRKAN BAYDAN, Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Pelin DİKMEN YILDIZ, Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Bülent ŞEN, Tarih Bölüm Başkanı Doç. Dr. Faruk DOĞAN ve Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yakup YILMAZ, 2018-2019 akademik yılında bölümleri bünyesinde yürütülen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.

Akabinde görevde yükselen öğretim elemanlarına tebrik belgeleri verildi.

Akademik Kurul Toplantısı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Fen Edebiyat Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
FEN EDEBİYAT
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.