Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
01/10/2019 11:02:22 - 27/09/2019 16:44:55 - 19820 Okunma

Mühendislik Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR başkanlığında, 27 Eylül 2019 Cuma günü 2. Merkezi Derslikler Binası 3 No’lu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, 2019 - 2020 eğitim - öğretim yılının başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.

Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR konuşmasında huzurlu ve güvenli bir akademik ortamın başarının öncülü olduğunun altını çizerek “Öğrencimiz, akademik ve idari personelimizle olan iletişimimiz şeffaf ve yalın olmalı. Arada hiçbir duvar olmamalı” dedi.

Üniversitelerin eğitim – öğretim işlevlerinin yanı sıra proje geliştirme görevleri olduğuna da dikkat çeken Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR,  eğitimin kaliteli olabilmesi için fikirlerin projelere dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Açılış konuşmasının ardından 2018 - 2019 eğitim – öğretim yılında Profesör unvanını alan Prof. Dr. Mensur SÜMER ve Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU’na Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR; Dr. Öğr. Üyesi unvanını alan Dr. Öğr. Üyesi Osman YÜKSEL’e Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Asım KURTOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Fatih AYDIN’a Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN plaket takdim etti. Ayrıca Mühendislik Fakültesine yeni katılan Araştırma Görevlileri’ne, TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazanan öğrenciler ile proje danışmanlarına, Yeni İşim Girişim Programı 2019 kapsamında ticarileştirme desteği alan öğrenciler ile proje danışmanlarına ve 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Döneminde Düzenlenen Streetbol Turnuvasında Mühendislik Fakültesini Basketbol Takımı ile temsil ederek Birincilik Kupasını kazanan öğrenciler ile takım antrenörlerine teşekkür belgesi verildi.

Toplantıda; Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü adına Arş. Gör. Mete BERBEROĞLU, Makine Mühendisliği Bölümü adına Dr. Öğr. Üyesi Sencer Süreyya KARABEYOĞLU, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, İnşaat Mühendisliği Bölümü adına Arş. Gör. Mustafa Utku YILMAZ ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bora ASLAN, bölümlerinin tanıtımını ve faaliyet sunumlarını yaptı.

Toplantı, katılımcı akademisyenlerle öneri ve talepler konusunda fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Mühendislik Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2019
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.