Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
01/10/2019 11:02:59 - 30/09/2019 10:26:45 - 18597 Okunma

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 2019 - 2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, 26 Eylül 2019 Perşembe günü II. Merkezi Derslikler Binasında yer alan Fakülte Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya; Rektörümüz ve aynı zamanda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU ve Fakültede görev yapan akademik personel katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, konuşmasına 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılının bütün Kırklareli Üniversitesi ailesi için hayırlı uğurlu olması temennisini paylaşarak başladı. “Özellikle sosyal bilimlerde proje yapma alışkanlığı oluşturup kabul edilecek projelerimizle öne çıkabiliriz” diyen Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Fakültenin 95 akademik personeli ile güçlü bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çekti. Akademisyenlerden öğrencilerle birlikte Sosyal Sorumluluk projelerine de katılmalarını isteyen ŞENGÖRÜR, “Sosyal Sorumluluk projelerimiz var. Fakülte olarak bu projelere katılmanızı istiyorum. Toplumla olan bağımızın daha da kuvvetlendirilmesi için sosyal sorumluluk alanındaki projeler çok önemli. Öğrencilerin meslek hayatına katılmadan önce sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer alıp deneyim kazanmaları onlara ciddi katkı ve avantaj sağlayacak” dedi.

Rektörümüz ŞENGÖRÜR’ konuşmasının ardından Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ramazan TİYEK, Ekonometri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esin CUMHUR YALÇIN, İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK, İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülnur ETİ İÇLİ, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz AYDOĞDU, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ, 2018 - 2019 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Faaliyet raporlarının sunulmasının akabinde plaket ve teşekkür belgesi takdimi yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, ilk olarak 2016 - 2019 yılları arasında Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’na Uluslararası İlişkiler Bölümüne sunmuş olduğu katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Ardından 2018 - 2019 akademik yılında unvanı yükselerek Profesör Doktor ünvanı kazanan Prof. Dr. Rengin AK ile Doçent Doktor ünvanı alan Doç. Dr. Erkan ÖZTÜRK, Doç. Dr. Raif CERGİBOZAN, Doç. Dr. Muharrem EKŞİ ve Doç. Dr. Oğuz BAŞOL’a plaketlerini verdi.

Doktor Öğretim Üyesi ünvanı elde eden Dr. Öğr. Üyesi Abdüsselam SAĞIN, Dr. Öğr. Üyesi Taha EĞRİ (Yerine Prof. Dr. Rengin AK) ve Dr. Öğr. Üyesi Canan Özge EĞRİ (Yerine Prof. Dr. Rengin AK), plaketlerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nun elinden aldı. Dr. Öğr. Üyesi Nuri Gökhan TOPRAK’a ise plaketini Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ takdim etti. Dr. Öğr. Üyesi Aslı OKAY TOPRAK ve Dr. Öğr. Üyesi Burcu ŞENALP’a plaketlerini İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK verdi.

2016 - 2019 yılları arasında Fakülte Dergisi’nin editörlüğünü yürüten Doç. Dr. Oğuz BAŞOL ve Dr. Öğr. Üyesi Günay KURTULDU, plaketlerini Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ramazan TİYEK, ve Uluslarası ilişkiler Bölüm Başkanı Doç. Dr. Muharrem EKŞİ’den aldı.

Fakültenin İktisat bölümüne katılan Arş. Gör. Emre AKUSTA’ya Teşekkür Belgesini İktisat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rengin AK takdim etti. Fakültenin Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümüne katılan Öğr. Gör. Dr. Saadet ULAŞOĞLU İMAMOĞLU ile Arş. Gör. Oğuzhan KOCA da Teşekkür Belgelerini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nergiz AYDOĞDU verdi.

Fakülte idari kadrosuna katılan Şef Ayşegül DURAN ve Bilgisayar İşletmeni Erdi BAYIRLI’ya Teşekkür Belgelerini, Fakülte Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ATALAY takdim etti.

Akademik Kurul Toplantısı, Fakülte akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

İİBF Akademik Kurul KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
İİBF AKADEMİK KURULU
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.