01/10/2019 16:50:15 - 01/10/2019 16:50:15 - 12003 Okunma

Üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neriman HOCAOĞLU BAHADIR, Endonezya İstanbul Başkonsolosluğu tarafından 18 Eylül 2019 Çarşamba günü düzenlenen “Çalışma Yemeği ve Konferans” a katıldı.

Endonezya Devlet Başkanının Orta Doğu ve İslam İşbirliği Teşkilatı özel temsilcisi Dr. Alwi Shihab ve Başkonsolos Herry Sudradjat’ın da yer aldığı “Çalışma Yemeği ve Konferans” ta işbirliği içinde olduğumuz Airlangga Üniversitesi ile Endonezya’dan Bandung İslam Üniversitesi, Kuzey Sumatra Devlet İslam Üniversitesi ve Diponegoro Üniversitesi yetkililer yer aldı.

Konferans sırasında yapılan görüşmelerde Endonezyalı yetkililer tarafından Türkiye ile akademik alanda işbirliğinin önemsendiği, ortak akademik araştırmaların desteklenebileceği, yüksek lisans ve doktora programları için Endonezya üniversitelerinin çeşitli burs imkanlarının bulunduğu ve ortak çalışmayla bu alanlarda ilerleme sağlanabileceği ifade edildi.

Çalışma Yemeği Konferans KLÜ

ENDONEZYA