04/10/2019 14:32:45 - 04/10/2019 14:32:45 - 10521 Okunma

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 03 Ekim 2019 Perşembe günü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN ve Yüksekokul’da görev yapan akademik personel katıldı.

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmaların ele alındığı ve mevcut durumun değerlendirildiği toplantıda Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN, yüksekokul hakkında genel bir bilgilendirmede bulundu. Akabinde Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Süleyman KALE, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serpil İNCAZ ve Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN 2018 - 2019 faaliyet raporlarını sundu.

Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

KLÜ Uygulamalı Bilimler

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu