08/10/2019 12:09:51 - 08/10/2019 12:09:51 - 15603 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 07 Ekim 2019 Pazartesi günü Kavaklı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’un başkanlık ettiği toplantıya, Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İlknur Metin AKTEN ile Meslek Yüksekokul akademik personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan MYO Müdürü İlknur Metin AKTEN, MYO bünyesinde 4 Dr. Öğr. Üyesi, 18 Öğr. Gör. olmak üzere toplam 22 akademik personel ile 2.000 öğrenciye eğitim – öğretim hizmeti sunduklarını ifade etti. 2019–2020 eğitim öğretim yılında 789 öğrencinin MYO’ya kayıt yaptırdığının ve 456 öğrencinin de mezun olduğunun altını çizen AKTEN, 2018–2019 yılında gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri hakkında da bilgi verdi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR ise 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, MYO bünyesindeki çekirdek bölümlerin Fakültelerdeki bölümlerin temelini oluşturduğunu söyledi.

Akabinde Doktora eğitimlerini tamamlayan Öğr. Gör. Dr. Alparslan KOÇ, Öğr. Gör. Dr. Semiha TOMBULOĞLU, Öğr. Gör. Dr. Deniz Ezgi BİTEK, Öğr. Gör. Dr. Sevilay İNAL KABALA ve Yüksek Lisans eğitimini tamamlayan Öğr. Gör. Neşe ULUKOCA’ya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR; Sağlık Hizmetleri MYO bünyesine yeni katılan Dr. Öğr. Üyesi Mümin Mehmet KOÇ,  Öğr. Gör. Selçuk TÜRK ile Şef kadrosuna atanan Erhan AYAZ’a MYO Müdürü İlknur Metin AKTEN tarafından tebrik ve başarı belgesi takdim edildi.

Toplantıda; Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özge ÖZCAN, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Deniz Ezgi BİTEK, Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Elveda KUYUCAK ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Refika Daştan HALAT 2018 - 2019 akademik yılı bölüm faaliyet raporlarını sundu.

Akademik Kurul Toplantısı, MYO akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile tamamlandı.

Sağlık Hizmetleri Akademik Kurul KLÜ

SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI