08/10/2019 19:06:47 - 15/10/2019 19:06:47 - 13546 Okunma
Kırklareli Üniversitesi ve Trakya Kalkınma Ajansı arasında 7 Ekim 2019 tarihinde "TR21/19/TD/0042 Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi" projesinin uygulama sözleşmesi imzalandı. Sözleşme, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut ŞAHİN tarafından imzalandı.
Trakya Kalkınma Ajansının 2019 Yılı Teknik Destek Programı (Temmuz - Ağustos dönemi) kapsamında üniversitemizin “TR21/19/TD/0042 Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi Programı”başlıklı projesi desteklenmeye hak kazanmıştı. Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi Programı Projesi, üniversitemizdeki; akademik personelinin öğretim becerileri ve eğitsel mesleki becerilerinin gelişiminin desteklenmesini, ulusal-uluslararası düzeylerdeki yüksek öğretim standartlarını içeren kurumsal eğitim kalite politikası hedeflerinin gerçekleştirilmesini öngörmektedir.
Kurumsal Mesleki Gelişim: Eğitici Eğitimi Programı Projesi hedef kitle olarak üniversitemizin farklı birimlerinde son iki yılda göreve başlayan toplamda 100 akademik personele yönelik toplam 12 saatlik eğitimi içermektedir. Proje eğitimlerinin uygulama takvimi, 2019-2020 Akademik Yılı Güz Yarıyılında 2 aylık bir uygulama sürecini içermektedir. Projenin iki aylık uygulama takvimi kapsamındaki eğitim faaliyetleri; 21. Yüzyıl dünyasında eğitimin temel gereksinimleri, eğitim politikaları, öğrenmenin doğası, öğretim tasarımı, öğretim içerikleri ve öğretim amaçları ilişkisi, öğrenmeyi öğrenme araçları, öğretim materyalleri tasarımı, öğretimi değerlendirme süreçlerine ilişkin öğretim becerilerinin desteklenmesini içermektedir.
trakya kalkınma ajansı sözleşme eğitici eğitimi mesleki gelişim

TRAKYA KALKINMA AJANSIYLA "KURUMSAL MESLEKİ GELİŞİM: EĞİTİCİ EĞİTİMİ” PROJE SÖZLEŞMESİ İMZALANDI