08/10/2019 14:41:47 - 08/10/2019 14:41:47 - 10276 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Burhan COŞKUN, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Doç. Dr. Cemile ÖZCAN ve NEM 2019 Konferansı Organizasyon Komitesi, 08 Ekim Salı günü Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dr. Öğr. Üyesi Burhan COŞKUN, 09-10 Eylül 2019 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Palas Otelde düzenlenen “Uluslararası Fen Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (International Natural Science, Engineering and Material Technologies Conference (NEM 2019)”na teşrifleri ve katkıları için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e teşekkür ederek, plaket takdiminde bulundu.

NEM Kongre KLÜ

NEM 2019 KONFERANSI ORGANİZASYON KOMİTESİ REKTÖRÜMÜZÜ ZİYARET ETTİ