Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
09/10/2019 13:39:29 - 09/10/2019 13:39:29 - 18373 Okunma

Üniversitemiz Pınarhisar Meslek Yüksekokulu, 2019 - 2020 Eğitim - Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı, MYO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıya; MYO Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ve öğretim elemanları katıldı.

Akademik Kurul Toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren MYO Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, 28 akademik personel ve 7 idari personel olmak üzere 35 personel ile 800 öğrenciye eğitim - öğretim hizmeti sunduklarını söyledi. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olduklarını ifade eden ÖZTAŞ, şehir - üniversite birlikteliğini sağlama noktasında gerçekleştirdikleri sosyal ve kültürel faaliyetler ile uygulamaya geçirdikleri 3 artı 1 işbaşında eğitim sistemi ile hakkında bilgiler paylaştı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, konuşmasına 2019 - 2020 eğitim öğretim yılının sağlık, huzur ve başarı getirmesi getirmesi temennisini ifade ederek başladı.  

Makale, dergi, kitap, kitap bölümü, ulusal ve uluslararası konferanslar ve projeler gibi akademik çalışmaların yanı sıra özellikle AR - GE çalışmalarının da güçlendirilmesinin önem taşıdığına değinen MUSAOĞLU, akademik birimlerde proje çalışmalarına öncelik verilmesinde büyük yarar bulunduğunu kaydetti. Bilimsel akademik çalışmaların bir de kurumsal yönünün bulunduğuna dikkat çeken Prof. Dr. MUSAOĞLU, akademisyenlere kurum adına yapılan akademik çalışmalara katılmaları tavsiyesinde bulundu ve bu sayede kurum kimliğinin gelişeceğini, güçleneceğini ve sürdürülebilir olacağını dile getirdi.

Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Üniversitemizin kendi kalite güvence sistemini oluşturmasına ve bu sistemi planlamasına rehberlik eden Yükseköğretim Kalite Kurulu Dış Değerlendirme Süreci ile ilgili açıklamalarda da bulundu. Üniversitemizin Kalite Değerlendirme Sürecinin oldukça olumlu olduğunu belirten MUSAOĞLU, “Kalite kültürünü geliştirmek ve planlamak yetmiyor. Uygulamamız, hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu sürecin yönetimi; planlama, uygulama, kontrol etme ve önlem alma şeklinde dört aşamalı bir çevrimle yapılmaktadır. Bu çevrim tamamlandıktan sonra akreditasyon sürecine hazır hale gelinecek” diye konuştu.

Açılış konuşmalarından sonra Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, İnşaat Programı, Bilgisayar Programcılığı Programı, Turizm ve İşletme Programı, Bilgi Yönetimi Programı, Pazarlama ve Reklamcılık Programı ile Kontrol ve Otomasyon Teknolojileri Programlarının  Bölüm Başkanları, yaptıkları sunumlarda 2018 - 2019 akademik yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdiler.

Program sunumlarının ardından, MYO akademik personelinin görüş, öneri ve katkıları alındı.  

Daha sonra Rektör Yardımcımız MUSAOĞLU, 2018 - 2019 akademik yılında ünvanı yükselerek Doktor Öğretim Üyesi ünvanı elde eden Dr. Öğr. Üyesi Erkan TAŞDEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Aydın ÜNAL’ı tebrik ederek cübbelerini giydirdi.

Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri’ne sunmuş oldukları katkılar için; Öğr. Gör. Ayşe Gözde YAŞAR ALTUNEL, Öğr. Gör. Musa Can ERASLAN, Öğr. Gör Canan ASLANYÜREK, Öğr. Gör. Seda AKIN GÜRDAL, Öğr. Gör. Aykut AYBAŞ ve Öğr. Gör. Mehmet Selman BAYINDIR’a Teşekkür Belgesi takdim etti.

MYO Müdürü Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ ise; 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı bahar döneminde gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler için Öğr. Gör. Can DEMİREL ve Öğr. Gör. Bülent TOPBAŞLI’ya ve Yüksek Lisans eğitimini başarıyla tamamlayan Öğr. Gör. Emine TUNÇEL’e Teşekkür Belgesi verdi.

Akademik Kurul Toplantısı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Pınarhisar MYO KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
PINARHİSAR MYO AKADEMİK KURUL
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.