30/09/2014 10:58:26 - 30/09/2014 10:58:26 - 8498 Okunma

Makedonya Radoviş’e bağlı Kocaali-Alikoç adlı Yörük-Türk köylerinin okul tadilatı, Üniversitemiz Fen-edebiyat Fakültesi Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un organize ettiği girişimle, Türkiye ve Makedonya’dan yardımseverlerin desteğiyle tamamlandı. 18 Eylül  2014 tarihinde, Makedonya Türkiye Büyükelçiliği temsilcileri, okul yöneticileri, yerel yöneticiler, veliler, öğrenciler ve yardımseverlerin katıldığı bir açılış töreni düzenlendi.  Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ yaptığı açıklamada, Makedonya genelindeki Yörük-Türk köylerindeki okul tadilatlarına devam edileceğini bildirdi.

Makedonya Radoviş’e Bağlı Yörük-Türk Köylerinin Okul Tadilatı Öğretim Üyemizin Girişimleriyle Tamamlandı.

Makedonya Radoviş’e Bağlı Yörük-Türk Köylerinin Okul Tadilatı, Öğretim Üyemizin Girişimleriyle Tamamlandı.