Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
15/10/2019 10:33:24 - 17/10/2019 10:33:24 - 11336 Okunma

Kırklareli Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Arş. Gör. Ali Haydar BEŞER ve yönetim kurulu üyeleri; Arş. Gör. Mehmet TUNCER, Arş. Gör. Yunus ÇOLAK ve Arş. Gör. Yunus BALLI Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü ziyaret etti.

Ziyarete Üniversitemizin uluslararası öğrencilerinden Ugandalı Eşref KAWESI ve Endonezyalı Ramazan SAMPO da katıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dernek Başkanı BEŞER, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e Kırklareli Uluslararası Öğrenci Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üniversitemizde öğrenimine devam eden uluslararası öğrencilerin eğitim öğretim faaliyetlerinin de konuşulduğu ziyarette Dernek Başkanı BEŞER, uluslararası öğrencilere yönelik faaliyet ve etkinliklere verdiği desteklerden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’e şükranlarını sundu.

Üniversitemizde 37 Farklı Ülkeden 1317 Uluslararası Öğrenci Öğrenim Görüyor

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz ŞENGÖRÜR, konuklarına teşekkür etti. Üniversitemizde 37 farklı ülkeden 1317 uluslararası öğrencinin öğrenim gördüğünü belirten Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, ek kontenjan kayıtlarının devam ettiğini ve mevcut öğrenci sayısını arttırma noktasında çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Üniversite yönetimi olarak uluslararası öğrencileri çok önemsediklerini ve her zaman uluslararası öğrencilerin yanlarında olduklarını vurgulayan ŞENGÖRÜR, Türkiye’de ve Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilerin ülkelerine döndüklerinde gönüllü birer kültür elçisi olarak çalışacaklarını söyledi.

Ziyaret KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
KIRKLARELİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DERNEĞİ’NDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.