16/10/2019 11:36:49 - 16/10/2019 11:36:49 - 10000 Okunma

Kırklareli Valiliği tarafından yürütülen, Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün paydaş olduğu “Umutlu Yarınlar” Projesi kapsamında 11-12 Ekim 2019 tarihlerinde Kofçaz Şehit Anıl Yalap İlkokulu'nda duvar boyama ve tasarım etkinliği düzenlendi.

Etkinliğe; Kofçaz İlçe Milli Eğitim ve Kofçaz Şehit Anıl Yalap İlkokulu Müdürü Zafer TOPUZ,  Kofçaz Şehit Anıl Yalap İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Kültürel ve sosyal faaliyetleri yaygınlaştırmak, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla Üniversitemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörlüğü öncülüğünde düzenlenen etkinlikte  "Bir Işık Yak Kulübü" ve Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü'nden 47 öğrenci görev aldı.

Doğa, hayvanlar, sanat, bilim, spor, meslekler, sayılar, mevsimler, gezegenler ve müzik temalarını içeren çizimlerin görsel özellikleri ile eğitici niteliğinin sunulduğu etkinlikte ilkokul öğrencileri hem öğrendi hem de doyasıya eğlendi.

Umutlu Yarınlar Proje KLÜ

ANIL YALAP