Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
17/10/2019 17:57:49 - 17/10/2019 17:57:49 - 12534 Okunma

Üniversitemizde öğrenim gören Yükseköğretim Kurulu (YÖK) burslusu 11 Gambiya uyruklu uluslararası öğrencimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ü makamında ziyaret etti.

Gambiya Yükseköğretim Bakanlığı yetkilisi Mengeh JAİTEH nezaretinde ziyarete gelen öğrenciler, Kırklareli Üniversite’sinde okumaktan duydukları mutluluğu ifade ederek kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını belirttiler. Kırklareli’ni ve Türkiye’yi çok sevdiklerini, insanların çok sıcakkanlı olduklarını söyleyen öğrenciler, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR olmak üzere Üniversitemizin çalışanlarına teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Rektörümüz Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, Kırklareli Üniversitesi’nde 38 farklı ülke ve kültürden 1378 öğrenciyi misafir etmekten büyük onur duyduklarını dile getirdi. Uluslararası öğrencilerin aynı zamanda Kırklareli’nin, Trakya’nın ve Türkiye'nin tanıtım elçileri olduğunu vurgulayan ŞENGÖRÜR, öğrencilerle sohbet ederek onların görüş, öneri ve isteklerini dinledi.

Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Dış İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Neriman Hocaoğlu BAHADIR ve Koordinatörlük personeli Öğr. Gör. Dr. Fatih ÇÖMLEKÇİ hazır bulundu.

KLÜ Gambiya Uluslararası Öğrenci

Facebook Twitter Google Plus
GAMBİYALI ÖĞRENCİLERİMİZDEN REKTÖRÜMÜZ ŞENGÖRÜR’E ZİYARET
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.