17/10/2019 16:08:31 - 17/10/2019 16:08:31 - 10154 Okunma

Kırklareli Valiliği tarafından yürütülen Üniversitemiz ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünün paydaş olduğu "Umutlu Yarınlar" projesi kapsamında, 09 Ekim 2019 Çarşamba günü Üniversitemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri ile Kofçaz Atatürk Ortaokulu öğrencileri Kırklareli Atatürk Stadyumu'nda Kırklarelispor-Sarıyer müsabakasını izleme etkinliği gerçekleştirildi.

Sosyal faaliyetleri yaygınlaştırmak, kurumlar arası işbirliğini güçlendirmek amacıyla, 35 Çocuk Gelişimi öğrencisi ile 49 ortaokul öğrencisi ile gerçekleştirilen etkinliğe; Toplumla İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Arzu AKAR GENÇER, Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer TOPUZ, Kofçaz Atatürk Ortaokul Müdürü Serkan UYAR ve okul öğretmenleri katıldı.

Umutlu Yarınlar KLÜ

umutlu yarınlar