Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
22/10/2019 11:31:07 - 22/10/2019 11:31:07 - 9707 Okunma

Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KIRKBAL) tarafından “Balkan Bilgilendirmeleri Program Serisi” kapsamında 19 Ekim 2019 tarihinde İstanbul Balkan Müslümanlarıyla Yardımlaşma, Dayanışma, Gençlik ve Spor Derneği (BESADER) ile ortaklaşa bir program düzenlendi.

Program kapsamında, Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (KIRKBAL) Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ, katılımcılara “Anadolu’dan Balkanlar’a Uzanan Şehir Medeniyetimiz ve İnsanımız” başlığı altında “Medeniyet, İnsan-Mekân İlişkisi ve Balkanlar” bağlamında görseller eşliğinde ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

İlgiyle takip edilen konferans sonrasında KIRKBAL Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ’un “Taşlara Akseden Edebiyat” ve “Bir Hilal Uğruna Balkan’dan Anadolu’ya” adlı kitapları da katılımcılara hediye edildi.

Üniversitemiz Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ertuğrul KARAKUŞ, KIRKBAL olarak hem Kırklareli, hem Türkiye, hem de Balkanlar genelinde bu bilgilendirme faaliyetlerine devam edeceklerini ifade etti. 

Balkan Araştırmaları KIRKBAL KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
kirkbal
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.