22/10/2019 10:46:40 - 23/10/2019 10:46:40 - 11460 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Ebelik Bölümü 4. sınıf öğrencisi 45 öğrenciye yönelik olarak 25 - 26 Nisan 2019 tarihlerinde Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı tarafından düzenlenen “Doğuma Hazırlık ve Gebe Bilgilendirme Eğitimi”ne katkı sunanlar ile eğitimde görev alan ebelere teşekkür belgeleri verildi.

Rektörlük makamında 22 Ekim 2019 Salı günü gerçekleştirilen törende Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR eğitimin düzenlenmesinde emeği geçen başta Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem CERİT olmak üzere Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ayçin UĞUR; eğitimciler Ebe Dilber GÖKTÜRK, Ebe Nilgün TURHAN ve Ebe Feriha ÇAYMAZ ile eğitimin yürütücüsü Hemşire Süreyya KOCA’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Törende; Sağlık Yüksekokulu Müdür V. Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Arzu AKAR GENCER, Ebelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurettin AKA ve Yüksekokul’da görevli Hemşire Süreyya KOCA hazır bulundu.

Ebelik KLÜ Sağlık

TEŞEKKÜR BELGESİ TAKDİM TÖRENİ