23/10/2019 11:22:23 - 23/10/2019 11:22:23 - 9322 Okunma

Üniversitemizde yürütülen “Kurumsal Açık Erişim ve Kurumsal Arşiv” çalışmalarına yön verilerek gerekli etkinliğin sağlanması amacıyla oluşturulan “Kurumsal Açık Erişim ve Kurumsal Arşiv Üst Çalışma Grubu”, 22 Ekim 2019 Salı günü Rektörlük Senato Salonu’nda ilk toplantısını yaptı.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Kurumsal Açık Erişim ve Kurumsal Arşiv Üst Çalışma Grubu üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk GÜLEÇ, Dr. Öğr. Üyesi Harun URAN, Dr. Öğr. Üyesi Adem UĞURLU, Dr. Öğr. Üyesi Sibel YAŞAR, Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Sencer Süreyya KARABEYOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi İskender GÜMÜŞ, Arş. Gör. Zeynep ÖZTÜRK, Şube Müdürü Zerrin MERAL, Bilgisayar Mühendisi Deniz GÜR ve Kütüphaneci Numan ÖZALP katıldı.

Toplantıda, "Kırklareli Üniversitesi Yayınları ve Araştırma Verileri Açık Erişim Politikası" taslağı ile DSpace yapılan girişler görüşülerek, sisteme yapılan girişlerde karşılaşılan sorunlar ele alındı.

Açık Erişim KLÜ

TOPLANTI