Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
30/10/2019 11:11:49 - 30/10/2019 11:11:49 - 11918 Okunma

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile Eşi Ferah ŞENGÖRÜR Hanımefendi, Kırklareli Valiliği tarafından Cumhuriyetimizin 96. yıldönümü münasebetiyle Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen kutlama programına katıldı.

Kutlama programı çerçevesinde, 28 Ekim 2019 Pazartesi günü saat 13.00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Program kapsamında Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN, 29 Ekim 2019 Salı günü saat 09.30’da makamında tebrikleri kabul etti.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda devam eden kutlamalarda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı okundu.

Vali Osman BİLGİN’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından, şiirlerin okunduğu, halk oyunları gösterilerinin sergilendiği Cumhuriyet’imizin 96. Yılı kutlamaları, öğrencilerin, askeri birliklerin ve sivil toplum örgütlerinin tören geçişleri ile son buldu.

Cumhuriyet Yürüyüşü Coşkuyla Gerçekleşti

Cumhuriyetimizin 96. Yıldönümünde, Cumhuriyet yürüyüşü coşkuyla gerçekleştirildi. Yürüyüş saat 19.00’da Özgürlük ve Demokrasi Meydanı önünden başlayarak 100.Yıl Caddesi, Karaumur Caddesi, Cumhuriyet Caddesi ve Fevzi Çakmak Bulvarı’ndan devam etti.

Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve marşlar eşliğinde 7’den 70’e tüm vatandaşların coşkuyla yürüdüğü Cumhuriyet yürüyüşü sonrası Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN Cumhuriyet yürüyüşüne katılan binlerce Kırklarelili vatandaşa hitap ederek Cumhuriyet Bayramlarını kutladı.

Cumhuriyetin 96. Yıldönümü Kabul Töreniyle Taçlandı

Cumhuriyetimizin 96. Yıl Kutlamaları kapsamında, Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendinin himayelerinde, Cumhuriyet Bayramı kabul töreni gerçekleştirildi.

Kırklareli Valiliği tarafından özel olarak hazırlanan videonun izlenmesinin ardından Vali BİLGİN konuşmasını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Pastasını, Vali Osman BİLGİN, Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, Şehit Ailemiz ve protokolle birlikte kesti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayram KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. BÜLENT ŞENGÖRÜR “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI” KUTLAMA PROGRAMINA KATILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.