Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
31/10/2019 08:49:23 - 01/11/2019 08:49:23 - 12996 Okunma

Üniversitemiz ile Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Kapsayıcı İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Proje kapsamında; Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Merkez ve İlçelerdeki okul ve kurumlarda yürütülen eğitim-öğretim hizmetinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

31 Ekim 2019 Perşembe günü Rektörlük Senato Odası’nda gerçekleşen işbirliği protokolünün imzaları; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin KALKAN tarafından atıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, törende yaptığı konuşmada yapılan projelerin hiçbir engele takılmaksızın ivedi olarak gerçekleşmesi adına hazırlanan protokolün; bilim eğitimi, bilimsel etkinlik ve araştırma faaliyetleri, ulusal ve uluslararası projeler, sosyal sorumluluk projeleri, eğitici eğitimi, öğrenme-öğretim süreçlerini destekleme, kariyer planlama ve meslek danışmanlığı, sağlıklı yaşam ve beslenme, kültür sanat ve spor, doğa çevre ve ekolojik yaşam olmak üzere 10 farklı alanda işbirliğini içerdiğini ifade etti. İmzalanan protokolün her türlü ihtiyacı kapsadığına dikkat çeken Prof. Dr. ŞENGÖRÜR, projede emeği geçen herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür V. Hüseyin KALKAN ise, Üniversitemiz ile yapılan çalışmaların çok anlamlı ve değerli olduğunu belirterek gerçekleştirilecek projenin Kırklareli iline faydalı olması temennisinde bulundu.

Kapsayıcı İşbirliği Protokol KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ VE KIRKLARELİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARASINDA KAPSAYICI İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.