04/11/2019 15:30:09 - 01/11/2019 15:57:21 - 9890 Okunma

Üniversitemiz Kızılay Kulübü yönetim kurulu üyeleri Kulüp Danışmanı Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Bölümü Öğr. Gör. Cem YALÇI ile birlikte Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’u makamında ziyaret etti.

31 Ekim 2019 Perşembe günü gerçekleşen ziyarette kan bağışının arttırılmasına yönelik Kızılay Kulübü’nün çalışmaları hakkında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’a bilgiler verildi.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR da kan bağışı konusuna büyük hassasiyet gösterilmesi gerektiğine dikkat çekerek kan bağışının artırılması noktasında Kırklareli Üniversitesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaretin sonunda Kızılay Kulübü Başkanı Berkay EREN,  Rektör Yardımcımıza Kızılay yeleği hediye etti.

Kızılay Ziyaret KLÜ

KIZILAY KULÜBÜ’NDEN REKTÖR YARDIMCIMIZ PROF. DR. MERYEM ÇAMUR’A ZİYARET