08/10/2014 11:26:54 - 08/10/2014 11:26:54 - 9520 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu 6. Avrupa KOBİ Haftası Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Etkinlikler kapsamında KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) Kırklareli İl Müdürü Tarık Altuntaş’ı ağırlayan Pınarhisar MYO’da Altuntaş tarafından verilen seminere öğrencilerin ilgisi büyük oldu.

29 Eylül - 5 Ekim 6. Avrupa KOBİ Haftası Etkinlikleri Kırklareli’de akademi dünyasının da desteği ile sürüyor. Bu kapsamda Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu ve KOSGEB Kırklareli İl Müdürlüğü ortaklığında bir seminer organize edildi. 1 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’te Pınarhisar MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen KOBİ seminerine öğrenciler ve öğretim elemanları katılım gösterdi. KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Tarık Altuntaş’ın konuşmacı olarak katıldığı seminerde girişimciliğin önemi ve KOBİ’lerin ülke ekonomisine olan katkıları üzerinde duruldu. Seminer Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bahtiyar Dursun’un KOSGEB Kırklareli İl Müdürü Tarık Altuntaş’a teşekkürlerini iletmesi ve kendisine okulu adına bir plaket takdim etmesiyle sona erdi.

pınarhisar

Pınarhisar MYO’da KOBİ Semineri