Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
06/11/2019 12:35:25 - 06/11/2019 12:35:25 - 11921 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 15. Alt Kurul Toplantısı, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Dönem başkanlığını Trakya Üniversitesi’nin yürüttüğü toplantıya Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN ve Prof. Dr. Suat UĞUR, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan SEREL, TÜB Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Ali İhsan MEŞE’nin yanı sıra alt çalışma gruplarına mensup akademik ve idari personel katıldı.

Trakya Bölgesindeki sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmeleri yakından takip ederek bölgedeki gelişmişliği ve birlik üyesi üniversiteler arasındaki etkileşimi arttırmak için çalışmalar yapan TÜB’ün 15. Alt Kurul Toplantısında; alt çalışma grupları gündem maddelerini değerlendirdi.

Toplantı, değerlendirme sonucu oluşturulan raporların ve etkinlik takviminin sunularak bir sonraki üst kurul toplantısı için imzaya hazırlanması ile sona erdi.

TÜB Toplantı KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
TÜB 15. ALT KURUL
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.