11/11/2019 09:38:12 - 11/11/2019 09:38:12 - 8508 Okunma

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 81. Yılında Kırklareli’nde minnet ve saygıyla anıldı.

Ebediyete İntikalinin 81. Yılında Atatürk’ü Anma Programı, Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı. Saatler 09.05’i gösterdiği sırada iki dakikalık saygı duruşunda bulunularak bayraklar yarıya indirildi. Program daha sonra Rektörlük Kültür Merkezi’nde devam etti.

Rektörlük Merkezi’nde devam eden Anma Törenlerinde, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından, Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından “Atatürk’e Dair” adlı oratoryo sergilendi.

Düzenlenen Programa Kırklareli Valisi Sayın Osman BİLGİN ve Eşi İlknur BİLGİN Hanımefendi, Milletvekilleri Selahattin MİNSOLMAZ ve Vecdi GÜNDOĞDU, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Şenol ŞAHİN, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Kurum Amirleri, Şehit ve Gazi yakınları, Sivil Toplum Örgütleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

10 Kasım Atatürk KLÜ

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 81. YILINDA SAYGIYLA ANILDI