15/11/2019 16:09:14 - 15/11/2019 16:09:14 - 10355 Okunma

Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Başkanı Ceyhun TARGIN ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatma YILMAZTÜRK, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’u makamında ziyaret etti.

15 Kasım 2019 Cuma günü gerçekleşen ziyarette Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu Başkanı Ceyhun TARGIN, federasyonun çalışmaları hakkında Rektör YARDIMCIMIZ Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’a bilgiler verdi. Kırklareli Üniversitesi ile ortak projeler geliştirmek istediklerini dile getiren TARGIN, bu konuda ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bilime ve eğitime katkı sağlayacak güzel çalışmalar yapacaklarına inandığını söyledi.

Ziyarette İş Güvenliği Uzmanı Öğr. Gör. Ömer GÜLTEKİN de hazır bulundu.

Ziyaret KLÜ

ZİYARET