21/11/2019 10:47:17 - 21/11/2019 10:47:17 - 12370 Okunma

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri Girişimcilik dersi kapsamında Kayalı Kampüsü’nde fidan dikim etkinliği düzenledi.

20 Kasım 2019 Çarşamba günü gerçekleştirilen etkinliğe; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Girişimcilik dersi Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sibel TOKATLIOĞLU,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte öğrenciler, Çarşı Binası ile Rektörlük Binası arasında yer alan bölgeye 150 adet fidan dikti. Öğrenciler, gerçekleştirdikleri fidan dikim etkinliği ile ağaç sevgisi ve çevre bilinci oluşturmayı amaçladıklarını söylediler.

Fidan Dikim Etkinlik ÇEKO KLÜ

FİDAN DİKİM ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ