Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
03/12/2019 10:09:48 - 03/12/2019 10:09:48 - 13079 Okunma

Üniversitemiz, 29 Kasım 2019 tarihinde Edirne Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen “1. Üniversite Tanıtım Fuarı” nda üniversite adaylarıyla bir araya geldi.

Üniversiteli olma hayali kuran öğrencilerin, üniversiteleri daha yakından tanıma şansı bulduğu tanıtım etkinliğinde Kırklareli Üniversitesi’ni, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi personeli Öğr. Gör. Ezgi ZENGİN DEMİRBİLEK ile Genel Sekreterlik personeli Ayşen YENER temsil etti. 20 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte Üniversitemizin tanıtım standı büyük ilgi gördü.

Üniversitemizin fakülteleri, yüksekokulları, bölümleri, kontenjanları, bursları, barınma imkânları ve uluslararası değişim programlarının anlatıldığı fuarda, tanıtım materyalleri dağıtılarak öğrenciler bilgilendirildi. Kırklareli Üniversitesi’nin kampüs hayatı, akademik başarıları, sosyal tesisleri, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri ile kariyer imkânları hakkında da yararlı bilgilerin aktarıldığı tanıtım organizasyonunda, Kırklareli Üniversitesi’nin yükseköğretimde doğru bir tercih olduğuna dikkat çekildi.

Fuar Tanıtım KLÜ

Facebook Twitter Google Plus
ÜNİVERSİTEMİZ EDİRNE’DE DÜZENLENEN “1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI” NDA TANITILDI
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.