03/12/2019 14:07:36 - 04/12/2019 14:07:36 - 9222 Okunma

Üniversitemiz Hukuk Fakültesi “Ceza Hukuku Poster Yarışması”, 02 Aralık 2019 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

II. Merkezi Derslikler Binası 2 No’lu Konferans Salonu’nda yapılan yarışmaya; Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ,  Rektör Yardımcımız ve Hukuk Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, fakülte akademik ve idari personeli ile 2. Sınıf öğrencileri katıldı.

Jüri üyeliğini Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan KAPAĞAN, Baro Başkanı Av. Turgay HINIZ, Ceza Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur URUŞAK ve Fotoğrafçılık ve Görsel İletişim Uzmanı Öğr. Gör. Kürşad ERKAL'ın üstlendiği yarışmada başarılı olan öğrencilere ödülleri verildi.

Yarışmada Hilal ŞANLI birinci olurken, Nurdan KAHRAMAN ikinci, İrem ÖZEL ise üçüncü oldu.

Hukuk KLÜ

PROJE YARIŞMASI