10/12/2019 11:45:37 - 17/12/2019 11:45:37 - 10228 Okunma

Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü ikinci sınıf öğrencileri 10 Aralık 2019 Salı günü düzenlenen törenle beyaz önlüklerini giydi.

Sağlık Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serpil AKÖZCAN, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail ÖZKAYA, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Törende Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. İsmail ÖZKAYA bir açılış konuşması yaptı. Öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim alması için ellerinden geleni yapacaklarını belirten ÖZKAYA, “Giydiğiniz bu önlüğün önemini bilmeli ve hakkını vermek için eğitim hayatınız boyunca çaba göstermelisiniz. Unutmayın ki beyaz önlük, meslek yolculuğuna adım atmanın ilk simgesidir. Bu kutlu yolculukta bizler daima sizlerin yanında olacağız. Her birinizin başarılı olacağına inanıyor, sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının akabinde Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerine beyaz önlükleri giydirildi.

Beslenme Diyetetik Önlük Giydirme Tören KLÜ

BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ İKİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİ, BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ