18/12/2019 16:17:49 - 18/12/2019 16:17:49 - 7678 Okunma

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) 16. Üst Kurul Toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin (ÇOMÜ) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektörlük makamında yapılan toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü ve TÜB Dönem Başkanı Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman ÖZDEMİR, ÇOMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha ÖZDEN, Prof. Dr. Suat UĞUR, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat YURTCAN ile TÜB Sekreteri Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali İhsan MEŞE katıldı.

Toplantıda, 2019 faaliyetleri değerlendirildi ve TÜB üyesi üniversitelerde 2020 yılında yapılması planlanan faaliyetler ile öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel etkinlikler görüşüldü. Toplantı, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat MURAT’ın konuk üniversite rektörlerine hediye takdimiyle sona erdi.

KLÜ TÜB

TÜB