Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
19/12/2019 14:10:00 - 19/12/2019 14:10:00 - 9237 Okunma

Üniversitemiz Vize Meslek Yüksekokulu tarafından "Türkiye'deki İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları”nı konu alan bir panel düzenlendi.

Vize MYO İş Sağlığı ve Güvenliği programının katkılarıyla Yüksekokul’un Konferans Salonu’nda 18 Aralık 2019 Çarşamba günü düzenlenen paneli; MYO Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, Müdür Yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Emel BURAK ve Öğr. Gör. Melih MERAL, akademik - idari personel ile öğrenciler dinledi.

A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Elif BAŞTÜRK, İşyeri Hekimi Dr. Ali ÇALIŞKAN, Avukat Tayfun AKGÜN, TEKSEN İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Yusuf TEKEL ve B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı UĞUR GEREN ise panele konuşmacı olarak katıldı.

İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili güncel gelişme ve uygulamaların ele alındığı panelde; A Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Elif BAŞTÜRK “Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları”, İşyeri Hekimi Dr. Ali ÇALIŞKAN “İşyeri Hekiminin Görevve Sorumlulukları”, Avukat Tayfun AKGÜN “İş Kazalarının Hukuki Boyutu, TEKSEN İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Yusuf TEKEL “Firmaların Uzmanlardan Beklentileri, B Sınıfı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı UĞUR GEREN “Tekstil ve Metal Sektörlerinde İSG Uygulamaları” konularında bilgiler paylaştılar.

Panelin sonunda MYO Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Saadet TULUM, konuşmacılara teşekkür ederek plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

KLÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Panel

Facebook Twitter Google Plus
VİZE MYO PANEL
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.