20/12/2019 14:42:14 - 20/12/2019 14:42:14 - 7965 Okunma

Kırklareli Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerinin yer aldığı 40 kişilik öğrenci ekibi, okul öğretmenleri; Sayim AYGÜN ve Ayşin ARIÖZ nezaretinde Üniversitemiz Kayalı kampüsünü ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesini tanıtmak, üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette öğretmen ve öğrenciler Üniversitemiz Kayalı kampüsünü gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Üniversitemizi tanıtan materyallerin de öğrencilere verildiği ziyarette; eğitim - öğretim ile araştırma - geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür - sanat ve sosyal imkanlar da anlatılarak öğrencilerin Üniversitemiz ile ilgili soruları cevaplandırıldı.

Ziyaret Lise KLÜ

KIRKLARELİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEMİZİ GEZDİ