24/12/2019 16:33:57 - 24/12/2019 16:33:57 - 8068 Okunma

Üniversitemiz İç Kontrol Sistemi çalışmaları doğrultusunda hassas görevlerin tespiti ve risk analizlerinin yapılabilmesi amacıyla birim temsilcilerine yönelik “İç Kontrol Eğitimi” düzenlendi.

24 Aralık 2019 Salı günü II. Merkezi Derslikler Binası 15 Temmuz Şehitler ve Gaziler Hasan Zan Konferans Salonu’nda gerçekleşen eğitimde Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı personeli Uzman Serkan BEKTAŞ, iç kontrol sistemi ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Sunumunda hassas görevlerin tespiti ve risklere karşı alınabilecek önlemlere de yer veren BEKTAŞ, Sayıştay tarafından yapılan denetimlerde bu çalışmalara önem verildiğini belirtti.

BEKTAŞ, konuşmasının sonunda iç kontrol sisteminin bileşenlerinden birisi olan risk yönetiminin etkin ve verimli uygulandığında Üniversitemiz iç kontrol çalışmalarına olumlu yönde katkı sağlayacağını ifade etti.

İç Kontrol Risk Eğitim KLÜ

ÜNİVERSİTEMİZ İÇ KONTROL BİRİMİ TEMSİLCİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ