Basın Yayın ve Halkla İlişkiler
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi
26/12/2019 12:36:12 - 26/12/2019 12:36:12 - 11361 Okunma

Üniversitemiz Turizm Fakültesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 25 Aralık 2019 Çarşamba günü Turizm Fakültesi Toplantı Salonunda yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıda 2018 – 2019 eğitim öğretim yılında yürütülen faaliyetlerin yanı sıra yeni eğitim öğretim döneminde gerçekleştirilen ve devam eden çalışmalar değerlendirildi.  

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nurettin AKA, Dekan Yardımcıları; Doç. Dr. Mustafa Cevdet ALTUNEL ve Doç. Dr. Onur ÇAKIR ile fakülte akademik personeli katıldı.

“Gastronomi ve rekreasyon konularında bilimsel projeler hazırlamalıyız”

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, akademik kurul toplantılarına katılmaya özen gösterdiğini ifade ederek akademik personelin birbirleriyle ve öğrencilerle güzel ilişkiler kurmasının kurum kültürünü ve aidiyet duygusunu pekiştireceğini söyledi. Huzurlu bir akademik ortamın beraberinde başarıyı ve üretimi de getireceğini belirten ŞENGÖRÜR; “Kırklareli turizminin gelişmesi ve Kırklareli’nin tanıtımına katkı sunmak noktasında bir ekip halinde çalışılarak gastronomi ve rekreasyon konularında bilimsel araştırmalar yaparak projeler hazırlamalıyız. Bu hususta ben de kaynak ve imkan oluşturma noktasında gerekli desteği vermeye her zaman hazırım” diye konuştu.

Rektörümüzün konuşmasının ardından Turizm Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nurettin AKA, fakülte hakkında genel bir bilgilendirmede bulunarak başarılı bir güz dönemi geçirdiklerinden bahsetti. Daha sonra ilgili bölüm başkanları tarafından Turizm İşletmeciliği, Seyahat İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği, Rekreasyon Yönetimi ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümlerinde 2018 - 2019 akademik yılında yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verildi.

Toplantı, öğretim üye ve elemanlarının görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

Turizm KLÜ Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
Turizm Fakültesi
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.