27/12/2019 11:30:52 - 27/12/2019 11:30:52 - 6964 Okunma

Özel Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Ortaokul öğrencileri, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Laboratuvarı’nda oynayacakları oyunları kodladı.

Üniversitemiz Oyun Tasarım ve Geliştirme Kulübü tarafından 26 Aralık 2019 Perşembe günü Mühendislik Fakültesi Web ve Mobil Uygulama Laboratuvarı’nda gerçekleştirilen eğitime Özel Kırklareli Fen Bilimleri Koleji Ortaokulu 6. ve 7. Sınıf’ta eğitim gören toplam 14 öğrenci katıldı.

Gerçekleştirilen eğitimde öğrencilere oyun motorları hakkında bilgi verilerek oyunların nasıl yapıldığı ve oyun algoritmaları anlatıldı. Akabinde öğrenciler edindikleri bilgiler ile Flappy Bird tarzı oyun geliştirdi.

Etkinliğin sonunda öğrencilere birer sertifika verildi.

Kodlama KLÜ

ÖZEL KIRKLARELİ FEN BİLİMLERİ KOLEJİ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ OYNAYACAKLARI OYUNLARI KODLADI